>
NL FR EN
Beton ciré, Ons meest polyvalente product

Als we rondom ons heen kijken, zien we dat beton intergraal deel uitmaakt van ons stadslandschap. Beton wordt al sinds langere tijd erkent als "essentieel" in de bouwconstructie maar heeft sinds kort eveneens een esthetische waarde gekregen bij het grotere publiek.

Daarom trok Kameleon opnieuw naar het zuiden, alwaar BÉTON CIRÉ al sinds bijna 10 jaar een gegeerd product is voor toepassingen in interieur. Dit vanwege zijn unieke samenstelling en de grote verscheidenheid in toepassingen. De cement-mortel wordt na droging en afwerking steenhard en hij is tevens zéér slag- en waterbestendig. De cement is verkrijgbaar in basis wit en basis grijs, al naar gelang de uiteindelijke kleurkeuze Het bindmiddel is aangekleurd met pigmenten, waardoor de betonlaag uiteindelijk door en door gekleurd is : bij eventuele schade of slijtage is er dus geen kleurverschil te zien. Onze béton ciré wordt in tegenstelling tot gelijk-aardige producten die op de markt zijn (zoals bijvoorbeeld Mortex), afgewerkt met 3 beschermingslagen. Daardoor is onze béton ciré VOLLEDIG beschermd tegen indringend vuil - geen problemen dus met vetten, olie etc Â…. Onze béton ciré is super makkelijk in onderhoud - om een lange levensduur van de afwer-kingslagen te garanderen, leveren wij indien gewenst eveneens specifieke onder-houdsproducten die minder agressief zijn dan deze verkrijgbaar in de super-markt.

Indien gewenst maken wij voor u een nieuw ontwerp voor uw openhaard, uw trap, uw badkamer of keukenÂ… Met béton ciré kan alles geïntegreerd worden in één en hetzelfde product : wanden, kasten, vloer, lavabo, bad Â…. Béton ciré kan namelijk aangebracht wor-den op tal van verschillende ondergronden. Het kan ook zonder problemen geplaatst worden op de vloer en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

En als u niet houdt van breken maar uw badkamer of vloer zijn toe aan een "face-lift", dan kan de pasta eveneens rechtstreeks wor-den aangebracht over uw oude tegels ! BÉTON CIRÉ is misschien wel ons meest polyvalente product.

Voor richtprijzen per m² gelieve ons te contacteren aub.

Onderhoudsrichtlijnen

Terug naar boven..

© 2019 - Kameleon Interiors