>
NL FR EN
Kameleon, waar beton en design elkaar ontmoeten ...

Een beton van ultra hoge kwaliteit is de dag van vandaag een niet meer weg te denken materiaal in de design wereld en in onze eigentijdse architectuur.

KAMELEON is reeds ver-schillende jaren gespeciali-seerd in het plaatsen van béton ciré vloeren, keukens, badkamers, etc Â… maar blijft voortdurend op zoek naar de nieuwste en meest inno-vatieve materialen.

Zo ontdekten wij onlangs een nieuw soort beton, UHSB Beton genaamd.

met organische vezels ver-sterkt en verwerkt volgens een welbepaald proces ont-staat een beton dat niet enkel lichter is in gewicht maar dat ook veel zachter aanvoelt.

De verschillende mineralen van het beton worden bij het verwerkingsproces op een opmerkelijke wijze verenigd waardoor een beton ontstaat met een uitzonderlijk hoge weerstand en qua levensduur kan vergeleken worden met die van natuursteen.

We zetten voor u even de 5 voornaamste kenmerken van deze nieuwe high-tech beton op een rij :

1. de compressiekracht :

4 tot 8 keer groter dan die van conventionele beton - dergelijke maakt het mogelijk om complexe archi-tecturen op te richten met verminderde diktes, waar-door een uiterst lichtge-wicht contructie wordt bekomen

2. de lichtheid en elasti-citeit :

De buigsterkte van dit product is 8 keer groter dan die van conventionele beton, een kwaliteit die het product écht fantastisch maakt. Met deze high-tech beton zijn zelfs de wildste dromen van architect en binnenhuis-architect te verwezenlijken !

3. de lage porositeit :

zorgt voor een uitstekende afdichting waardoor het beton bestand is tegen vries- en dooicycli en waardoor het tevens bijzonder bestand is tegen blootstelling aan zeelucht.

4. de onbrandbare en onont-vlambare eigenschap

5. een hoge duurzaamheid :

met uitstekende weerstand tegen schokken en slijtage, een duurzaam materiaal met een gegarandeerde levens-verwachting van minstens 50 jaar.

De high-tech beton laat zich bewonderenswaardig in alle 3D vormen gieten en kan vervaardigd worden in verschillende kleuren en texturen. Het product leent zich tevens perfect tot het vervaardigen van vloer- en wandtegels in verschillende (ook grote !) maten en vormen die zowel kunnen gebruikt worden in uw interieur als buiten, bijvoorbeeld op uw terras.

U kan verschillende toe-passingsvormen op foto be-kijken. Indien gewenst maken wij voor u een ontwerp op maat of u kan ons een persoonlijk ontwerp bezor-gen : wij bekijken vervolgens de mogelijkheden en maken voor u een vrijblijvende prijsofferte.

Terug naar boven..

© 2019 - Kameleon Interiors