>
NL FR EN
UHSB Beton

Captivated

Beton Ciré
keuken- en tafelbladen

1. "UHSB Beton", beton in zijn lichtste vorm.

Ulta High Performance Fibre Reinforced Concrete... Of kortweg UHSB Beton leent zich door zijn karakteristieke eigenschappen op onover-treffelijke wijze voor het gieten van tegels, tafel- en keukenbladen, ander plaatmateriaal en objecten. Ook UHSB Beton heeft een zeer breed toepassingsgebied en is geschikt voor het personaliseren van eender welk project. Door het toevoegen van pigmenten, granulaten en/of andere bewerkingen bekom je met UHSB Beton steeds een hoogwaardig en passend antwoord.


2. "CAPTIVATED" gepersonali-seerde tafelbladen

CAPTIVATED is een procédé ontwikkeld door Kameleon voor het inkluisteren van allerhande stoffen. Het procédé wordt vooral gebruikt voor het vervaardigen van plaat materiaal, voor o.a. keuken- en tafelbladen, (kast)deuren, ladefronten etc. Er kan voor ieder project een aangepaste stof worden gekozen. De stof wordt in 3 tot 7 lagen in een speciaal uitgezochte hars gegoten, al naar gelang de dikte van de stof. Na bewerking levert CAPTIVATED een zeer hoogwaardig plaatmateriaal op dat slag-, water- en vlekbestendig is en kan dus op ontelbare manieren worden ingezet om eender welk project te personaliseren.


3. "BéTON CIRé"

BéTON CIRé is een kwalitatief hoogwaardige cement/kalk-mortel die op eender welke ondergrond geplaatst kan worden. Dit product leent zich dus ook perfect voor keuken- en tafelbladen, was- en spoelbakken, meubilair etc. Voor het bewerken van deze keuken- en tafelbladen werken wij in een 7 lagen systeem en dit uitzonderlijk handwerk levert een uitgelezen en verfijnde textuur op. De afwerking met 3 speciale coatings maken van de slagbestendige mortel een oppervlak dat niet alleen mooi is maar ook zéér vlekbestendig en makkelijk in onderhoud. Indien BéTON CIRé wordt gebruikt in de juiste kleur en vormgeving wordt je interieur een écht artisanaal kunstwerk.

Terug naar boven..

© 2019 - Kameleon Interiors