>
NL FR EN
KAMELEON STRUCTURE CARPETS

Kameleon heeft in Marokko een traditioneel geweven tapijt laten ontwikkelen van kwalitatief zeer hoogwaar-dige wol, afkomstig van Nieuw Zeelandse schapen.

Omdat de wol na het spinnen en vóór het weven “heet gewassen” wordt, ontstaat er een zeer duurzaam product. Deze procedure heet vollen.

Bovendien garandeert de traditionele handweeftech-niek extra sterke tapijten die makkelijk te onderhouden zijn.

De tapijten worden geweven op een dunne, katoenen, witte of zwarte ketting en zijn, afhankelijk van de stuctuur, tot 500 cm breedte in alle maten leverbaar.

KAMELEON STRUCTURE CARPETS zijn verkrijgbaar in 11 verschillende structuren en 30 verschillende kleuren.

Wij hebben voor u ook een STRIPE collectie ontwikkeld : u kan niet alleen verschil-lende kleuren combineren in uw tapijt, ook een combinatie van verschillende structu-ren behoort tot de mogelijkheden.

Wij tonen u enkele van onze STRIPE CARPETS en STRUCTURES MIX CARPETS op interieur-fotoÂ’s. In totaal stelden wij voor u 7 patronen samen voor de STRIPE CARPETS en 6 patronen voor de STRUCTURES MIX CARPETS.

Indien gewenst, stellen wij samen met u uw persoonlijke STRIPE STRUCTURES MIX CARPET samen.

Na afspraak kan u ons een vrijblijvend bezoek brengen om de verschillende struc-turen, kleuren en mogelijk-heden te bekijken en te bespreken. Contactsheet (link)

Terug naar boven..

© 2019 - Kameleon Interiors